Jessica Alba pelasti Kate Hudsonin vilautukselta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

New Yorkissa juhlittiin aikaisemmin tällä viikolla The Killer Inside Me -elokuvan ensi-iltaa. Paikalla punaisella matolla poseeraamassa nähtiin myös leffaa tähdittävät näyttelijäkaunottaret Jessica Alba sekä Kate Hudson. Hudson joutui punaisella matolla poseeratessaan noloon tilanteeseen, kun kova tuulenpuuska yllätti lyhyeen mekkoon pukeutuneen tähden.

Mustaan kepeähelmaiseen Louis Vuittonin mekkoon pukeutunut Hudson vilautti ensi-illassa hieman tarkoitettua enemmän reittä, kun tuulenpuuska riepotti tähden helmaa. Hudson kamppaili ylös pyrkineen helmansa kanssa antaen valokuvaajille kuvaamisen aihetta. Näyttelijättären vierellä seissyt Jessica Alba riensi kollegansa onneksi apuun pitämään Hudsonin mekon etumusta alhaalla. Katso kuvat tästä.

Kate Hudson on ollut viime aikona myös silikonihuhujen keskipisteenä, sillä tähden on kerrottu hankkineen lisätäytettä rintavarustukseensa. Viime viikolla 31-vuotta täyttänyt Hudson ei kuitenkaan ole sortunut liialliseen rintojen suurennukseen, sillä tähden povi näyttää edelleen varsin luonnolliselta.