Jessica Alba kokkasi kalapuikkoja – palokunta hälytettiin paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jessica Alba keskittyy nykyisin pääasiassa perhe-elämäänsä yhdessä aviomiehensä Cash Warrenin ja esikoistyttönsä Honor Marien kanssa. Aina perheenäidin puuhat eivät kuitenkaan mene aivan putkeen.

Taannoin Jessica julkaisi kotonaan ikuistettuja valokuvia, joissa hänet nähtiin todellisena kodin hengettärenä kokkailemassa ruokaa perheelleen. Nyt People-lehti kertoo, että Jessica Alba kokkaili taannoin perheelleen ruokaa myös Smyth-hotellissa New Yorkissa. Gourmet-aterian sijaan perheen ruokalistalla oli tuikitavallisia kalapuikkoja.

Kokkailu meni kuitenkin hieman mönkään, kun pannulla paistetut kalapuikot alkoivat yllättäen savuta ja aiheuttivat hotellissa palohälytyksen. Hotellipaloihin vastataan aina tehokkaasti, ja niinpä Jessican kokkailu toi paikalle useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Todellista tulipaloa ei kuitenkaan syttynyt. Lehti ei kerro jäivätkö palomiehet maistelemaan supertähden kokkailun tuloksia.