Michael Jacksonin ”homokumppani” pakenee henkensä edestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuviikosta viihdemaailmassa kummasteltiin väitteitä, joiden mukaan edesmennyt poptähti Michael Jackson olisi ollut homoseksuaali. Väitteen esitti Jacksonin lääkärin, Arnold Kleinin, henkilökuntaan kuuluva avustaja Jason Pfeiffer.

Pfeiffer väitti olleensa intiimissä kanssakäymisessä poptähden kanssa ja pian myös Klein vahvisti nähneensä miehet puuhastelemassa keskenään vähissä vaatteissa. Paljastuksen jälkeen Jason Pfeiffer on kuitenkin joutunut tukalaan tilanteeseen, kun väitteistä raivostuneet Michael Jacksonin fanit ovat esittäneet hänelle lukuisia tappouhkauksia. Klein paljasti TMZ-julkaisulle, että Pfeiffer pakenee tällä hetkellä vihaisia faneja henkensä edestä.

Fanien kostoa pelkäävä avustaja joutuu esimerkiksi nukkumaan joka yö eri osoitteessa, sillä fanit ovat tulleet jopa hänen kotiovelleen saakka sekä jäljittäneet häntä myös ystävien asunnoille. Lääkärin vastaanoton faksiin ja sähköpostiin on suorastaan tulvinut vihaisia uhkauksia, joissa Pfeiffer uhataan esimerkiksi ampua. Poliisi on kutsuttu tutkimaan uhkauksia.