Jessica Alba viimeinkin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba on viettänyt viimeiset puolitoista vuotta pääosin kotonaan heinäkuussa 2008 syntyneen esikoisensa Honor Marien kanssa. Silloin tällöin hänet on kuitenkin kuvattu esimerkiksi julkkisjuhlissa, mutta varsinaisissa mallikuvissa Jessica on ollut harvinaisuus.

Taannoin Jessica Alba teki kuitenkin paluun myös mallikuviin, sillä hän poseerasi brittiläisen Tatler-lehden kesäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Tuolloin kaunottaren yllä nähtiin kuitenkin vaatteet, mutta nyt Jessica on palannut ensimmäistä kertaa bikinikuviin parin vuoden odotuksen jälkeen. Alba kuvattiin nauttimassa auringosta mustiin bikineihin pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tänään kerroimme kuinka Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.