Katy Perryn sporttiasu valloitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Katy Perry julkaisi äskettäin uuden singlensä California Gurls, jossa kuullaan vierailijana hiphop-tähti Snoop Dogg. Biisi on ensimmäinen lohkaisu supertähden tulevalta Teenage Dream -albumilta. Laulajasuosikki on lisäksi menossa naimisiin vielä tämän vuoden aikana.

Nyt poptähti on ikuistettu poistumassa kuntosalilta treenisession jälkeen. Paparazzeilta lippalakin alla piilotellut neitokainen ei kuitenkaan piilotellut vartaloaan, koska sporttiasu ei jättänyt juuri arvailujen varaa hänen vartalostaan. Katso kuvat tästä.

Katy Perry on myynyt vuonna 2008 julkaistua One of The Boys -läpimurtolevyään jo yli viisi miljoonaa kappaletta ja hän on neljäs artisti maailmassa, jonka debyyttialbumin kolme singleä ovat nousseet listaykkösiksi. Lisäksi Katy Perry on palkittu Brit ja MTV Europe Awardseissa ja ollut ehdolla Grammy Awardseissa. I Kissed a Girl -esikoissingle nosti Perryn koko maailman tietoisuuteen.