Katy Perryn valtava rintamus pääosassa julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry aikoo astella alttarille vielä tämän vuoden aikana kihlattunsa Russell Brandin kanssa. Pariskunnan polttarit tulevat olemaan historialliset, sillä niitä järjestämässä ovat huhujen mukaan muiden muassa Rihanna, Jay-Z ja Kanye West.

Viikonloppuna Katy nähtiin MTV Movie Awards -tapahtumassa, jossa hän valloitti sekä punaisella matolla että esiintymislavalla. Amerikkalaislehdet haukkuivat Perryn iltapuvun illan surkeimmaksi, mutta esiintyessään hänen yllään nähtiin kuitenkin varsin antava toppi. Katso kuvat tästä.

Uuden singlekappaleensa juhlissa esittäneen popparin rintamus nousikin esityksessä pääosaan topin ansiosta. Perry julkaisi äskettäin uuden singlensä California Gurls, jossa kuullaan vierailijana hiphop-tähti Snoop Dogg. Biisi on ensimmäinen lohkaisu supertähden tulevalta Teenage Dream -albumilta.