Madonnan 13-vuotias tytär kansikuvatyttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on totuttanut 13-vuotiasta Lourdes-tytärtään jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan, sillä äiti ja tytär ovat osallistuneet erilaisiin julkkistapahtumiin viime vuosina useita kertoja yhdessä.

Lisäksi Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana. Nyt Lourdes on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen, sillä hän poseeraa parhaillaan saksalaisen Quality-lehden kansikuvatyttönä. Kyseessä on hänen ensimmäinen kansikuvansa, mutta ei varmasti viimeinen. Katso kuva alta.

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun, josta ovat julkisuuteen ponnistaneet muiden muassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.

Lourdes Quality Cover