Nicollette Sheridan ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Nicollette Sheridan jätti televisiosarjan reilu vuosi sitten. Sen jälkeen häntä ei ole enää kovin usein julkisuudessa nähty, mutta nyt Nicollette on kuvattu päiväkävelyllä Malibussa miesystävänsä ja koiransa kanssa.

Sheridan ei ollut vaivautunut juurikaan meikkaamaan lenkkiään varten, ja paparazzit sattuivat ikuistamaan hänet juuri sopivasti meikittömänä. Katso kuvat tästä.

Alunperin Nicolletten kerrottiin jättäneen sarjan, mutta sittemmin hänen kerrottiin saaneen potkut. Sittemmin potkuista on väännetty peistä myös oikeudessa, sillä näyttelijätär väittää, että ohjelma luoja Marc Cherry olisi lyönyt häntä kasvoihin 24. syyskuuta 2008 ja antanut vasta sen jälkeen hänelle potkut, koska näyttelijätär oli valittanut Cherryn käytöksestä. Sheridan vaatii nyt oikeudessa korvauksia menetetyistä 20 miljoonan tuloista.