Rosie Huntington-Whiteley ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox sai äskettäin lähtöpassit leffan kolmannen osan naispääosasta, ja sittemmin rooliin on lehtitietojen mukaan nimitettu kohukaunotar Rosie Huntington-Whiteley. Nyt verkossa nähdään maistiainen hänen näyttelijäntaidoistaan.

Rosie on poseerannut viime aikoina usein alastomana eri maiden aikakauslehdissä ja esimerkiksi Pirelli-kalenterissa. Rosie on nähty myös Agent Provocateur -alusvaatemainoksessa Kate Mossin jalanjäljillä. Tällä kertaa kaunotar on suunnannut kaupungille ilman rintaliivejään ja kuvista päätelle ilma taisi olla varsin viileä. Katso kuvat tästä.

23-vuotias englantilainen Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina. Kaunotar on nähty muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvissa. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun vuonna 2009 hänen päästyään nakuilemaan arvostettuun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.