7-vuotiasta tytärtä ei päästetty Hollywood-tähden hautajaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Dennis Hopper haudattiin viime viikolla, ja nyt hänen hautajaistensa kulissien takaisista tapahtumista on vuotanut tietoja julkisuuteen. Yksi uutisista on varsin erikoinen, sillä Hopperin seitsemänvuotiasta tytärtä ei päästetty lainkaan hautajaisiin.

Easy Rider -klassikkoelokuvan tähti saatettiin haudan lepoon keskiviikkona, mutta hänen tyttärensä Galen ei päässyt hautajaisiin. Tyttö on Hopperin ja tämän entisen vaimon Victoria Duffyn tytär. Duffy ei kuitenkaan halunnut päästää parin yhteistä tytärtä paikalle, The Daily Beast uutisoi.

– Tämä on kertakaikkiaan traagista. Seitsemänvuotias tytär on juuri menettänyt isänsä, eikä häntä päästetä edes hänen hautajaisiinsa, lähde kertoi lehdelle.

Perhelähteiden mukaan ex-vaimon kutsu peruttiin samalla kun selvisi ettei hän olisi tuomassa tytärtä hautajaisin. Lähipiirin mukaan Duffy on käyttänyt tytärtä aseena avioerossa saadakseen kynittyä mahdollisimman paljon rahaa Hollywood-tähdeltä. New Mexicossa asuva tytär olisi tarvinnut äidin mukaansa lennolle Los Angelesissa järjestettyihin hautajaisiin, joten hän ei olisi voinut osallistua tilaisuuteen yksin. Hopper ja Duffy olivat yhdessä 14 vuoden ajan.