Eminem puolustelee levynsä pop-vieraita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem julkaisee näinä päivinä uuden Recovery-albuminsa, jonka sisältö päätyi äskettäin julkisuuteen pari viikkoa ennen aikojaan. Vuodon on tosin epäilty olleen vain mainostempaus.

Nyt Eminem on ajautunut puolustuskannalle levynsä vierailijoiden suhteen, sillä supertähden albumilla vierailevat hieman vähemmän katu-uskottavat artistit, kuten Rihanna ja Pink. Eminem on nyt vastannut kritiikkiin hiphop-levyllään kuultavista pop-vieraista, sillä hänen mukaansa popimmatkin tähdet voivat esiintyä hiphop-levyillä.

Skyrock FM -radion haastattelussa Eminem muistutti fanejaan siitä, että hän nousi alunperinkin suurten massojen tähdeksi juuri pop-vierailijoiden avustuksella esimerkiksi vuonna 2000 julkaistulla Stan-kappaleellaan. Siinä lainattiin Didon tunnettua hittibiisiä. Lisäksi Eminem on lainannut tai parodioinut urallaan muiden muassa Madonnaa, Michael Jacksonia, Britney Spearsia ja Christina Aguileraa.

– Kun tein kappaleen Won’t Back Down yhdessä Pinkin kanssa tein ensin omat osuuteni ja kuulin hänet kappaleessani. Tunsin, että hänen avullaan kappaleesta tulisi loistava, Eminem kertoi.