Gary Dourdan esitteli kuuman tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Gary Dourdan ei lukeudu varsinaisesti viihdelehtien lemmikkeihin, sillä hänet nähdään vain aniharvoin otsikoissa. Nyt C.S.I. -sarjan tähti on kuitenkin päässyt esille esittelemällä uuden tyttöystävänsä.

Gary Dourdan bongattiin nimittäin viettämässä lomapäiväänsä Formenteran saarella Espanjassa merellisissä merkeissä yhdessä tyttöystävänsä Maria del Alamon ja ystäviensä kanssa. Rikkaasta seurasta pitävä näyttävä tyttöystävä oli pukeutunut mustiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

43-vuotias amerikkalainen Gary Dourdan on näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti Warrick Brownin roolistaan CSI: Crime Scene Investigation -televisiosarjassa. Hän oli aikoinaan parin vuoden ajan naimisissa mallina toimivan Roshumba Williamsin kanssa. Sittemmin hänet on yhdistetty moniin kaunottariin, joista tuorein on Maria del Alamo.