IL: Ampumavälikohtaus suosikkiduon keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iltalehti uutisoi tänään, että suositun veljesduon, Matin ja Tepon, keikalla on viime yönä tapahtunut ampumavälikohtaus Vesivehmaan Jenkkapirtillä. Hieman ennen kahta aamuyöllä sattunut vaaratilanne tapahtui pian esiintymisen jälkeen.

Lehden mukaan yleisön tunteet alkoivat lämmetä ja tilanne kärjistyi lopulta välienselvittelyyn ja siihen osallisena olleen miehen käsiaseen laukaukseen. Ilmaan suunnatun laukauksen lisäksi ampuja uhkaili aseella paikalla ollutta toista miestä.

Yhteensä kahakassa oli mukana viisi naista ja yksi mies, jotka kaikki otettiin kiinni kuulusteluja varten. Kaksi heistä tavoitettiin etsintöjen jälkeen huvialueen ulkopuolelta. Poliisi tutkii tapahtumia vaaran aiheuttamisena, laittomana uhkauksena ja ampuma-aserikoksena.