Jenna Ushkowitz telmi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin lähitulevaisuudessa nähtävä Glee-televisiosarja on saanut hyvän vastaanoton maailmalla ja sarja tuottaa usein myös puheenaiheista. Tällä kertaa otsikoissa on ollut sarjan tähti Jenna Ushkowitz.

Jenna bongattiin nimittäin nauttimassa aurinkoisesta lomapäivästään yhdessä poikaystävänsä Kevin McHalen kanssa Monacossa. Pariskunta oli paikalla Monte Carlo TV Festival -tapahtumaa varten, mutta ehti samalla viettää myös vapaa-aikaa. Silloin Jenna kuvattiin myös bikineissä. Katso kuvat tästä.

24-vuotias korealaissyntyinen Jenna Ushkowitz asuu nykyisin Yhdysvalloissa ja hänet tunnetaan parhaiten Glee-televisiosarjan tähtenä. Ennen televisiouraansa Jenna näytteli muiden muassa New Yorkin Broadwayllä ja teki samalla myös laulu-uraa. Hän on laulanut myös Glee-sarjan useilla soundtrack-levyillä.