Kid Cudi pidätettiin päihteiden hallussapidosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessakin tanssilistoille hittikappaleellaan noussut hiphop-tähti Kid Cudi on pidätetty. Artisti jäi poliisin haaviin New Yorkissa perjantaina luvattomien päihteiden hallussapidosta.

Kid Cudi oli pidätyshetkellä matkalla esiintymään Bonnaroo Music and Arts Festival -tapahtumaan Tennesseehen. Lavalle noustuaan hän kertoi yleisölle halunneensa todella olla paikalla ja kokeneensa matkalla vastoinkäymisiä, Daily Mail kertoo.

Poliisi löysi päihteet räppärin hallusta sen jälkeen kun viranomaiset oli pyydetty selvittämään artistin ja hänen naisseuralaisensa riitaa. Asian käsittely jatkunee oikeudessa. Clevelandista kotoisin oleva Kid Cudi julkaisi Man on the Moon: The End of Day -nimisen esikoisalbuminsa vuonna 2009. Musiikkiuransa lisäksi hänet tunnetaan erityisesti Yhdysvalloissa How to Make It in America -realityohjelman tähtenä.