KISS-yhtyeen raju Tampereen keikka kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gene Simmonsin ja Paul Stanleyn perustama yksi maailman legendaarisimmista glam-rock-yhtyeistä, KISS, esiintyi Tampereella Sauna Open Air -tapahtumassa torstaina 10. kesäkuuta. Viihdelehti Stara oli mukana tallentamassa festaritunnelmia.

Keikka oli osa uuden levyn tiimoilta järjestettävää Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom -Euroopan kiertuetta, jossa KISS uudisti niin esiintymisasunsa kuin lavarakennelmansa. Katso kuvat KISS-yhtyeen keikalta tästä!

KISS on yli 35-vuotisen uransa aikana saavuttanut paikkansa yhtenä merkittävämpänä rock-bändinä maailmassa. Tänään maanantaina 23. marraskuuta KISS on valitaan Rockin Hall of Fameen. Bändi on poikennut Suomessa ainoastaan viidesti, viimeksi Hartwall Areenalla toukokuussa 2008, jolloin se esiintyi kahtena peräkkäisenä iltana loppuunmyydyille katsomoille ja teki samalla ennätyksiä ennakkolipunmyynnissä niin Suomen kuin Euroopankin tasolla.

Yli 100 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myyneen bändin tunnetuimpia biisejä ovat muiden muassa I Was Made for Loving You, Lick it Up, Crazy Nights ja Rock And Roll All Nite. Vuonna 1973 perustettu yhtye julkaisi juuri 20. albuminsa Sonic Boom, joka oli arvostelumenestys. Se oli bändin ensimmäinen studioalbumi 11 vuoteen. Sauna Open Airin keikalla tullaan kuulemaan uuden materiaalin lisäksi biisejä klassikkolevyiltä sekä vuosilta 1992-1998.