Nainen pahoinpiteli rajusti Jackass-tähti Bam Margeran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Jackass-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut amerikkalainen hurjapää Bam Margera on nähty jo pidemmän aikaa myös omassa ohjelmassaan. Suomalaisen HIM-yhtyeen suureksi faniksi tunnustautuva tähti on nyt joutunut erikoiseen välikohtaukseen.

Bam Margera on nimittäin joutunut naisen pahoinpitelemäksi. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Margera joutui pahoinpitelyn seurauksena sairaalaan, sillä nainen käytti pahoinpitelyssä apunaan pesäpallomailaa.

Lehden poliisilta saamien tietojen mukaan heille tuli hälytys noin kahden maissa aamuyöllä. Hätäpuhelun mukaan Bamin baarin edustalla West Chesterissä oli meneillään tappelu. Sen osapuolina olivat Bam ja nainen, joka iski mailallaan Margeraa takaraivoon. Nainen saatiin kiinni ja pidätettiin. Bamin terveydentilasta ei ole tällä hetkellä tietoa.