Poliitikkokaunottaren rinnoista kiistellään: ”Boobgate!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidenttikisassa taannoin varapresidentiksi ehdolla ollut Sarah Palin on viime aikoina ollut otsikoissa rintojensa merkeissä. Parhaillaan verkossa liikkuu nimittäin sitkeä huhu, jonka mukaan hän olisi hankkinut silikonirinnat.

Nyt Sarah Palin on kuitenkin itse astunut julkisuuteen ja kiistänyt ”Boobgateksi” nimetyt väitteet perättöminä. Fox News tiedusteli asian todellista laitaa poliitikkokaunottarelta, joka kiisti jyrkästi hankkineensa ylimääräistä täytettä rintoihinsa.

– Ei. Minulla ei ole silikoneja. Minä luulen, että tällaiset väitteet ovat yhtä tosia kuin ne, joiden mukaan Todd ja minä olisimme eroamassa ja että ostin talon Hamptonista tai että Trig ei ole todellisuudessa minun lapseni, Sarah Palin vastasi suoraan kysymykseen huhuista.