Täh! Robert Pattinson näki Twilight-leffan vasta nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren suosion ympäri maailmaa saaneiden Twilight-elokuvien miestähti Robert Pattinson on yllättänyt sekä faninsa että toimittajat toden teolla. Hän nimittäin kertoi haastattelussa nähneensä elokuvasarjan ensimmäisen osan vasta nyt.

Pattinson kertoi jymy-yllätyksen eilen lauantaina Twilight : Eclipse -elokuvan lehdistötilaisuudessa. Elokuva saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta. Sarjan ensimmäinen osa sai ensi-iltansa jo vuonna 2008.

– Näin juuri Twilightin ensimmäistä kertaa, Pattinson kertoi toimittajajoukolle.

Samalla hän kuuli ensimmäisen kerran myös elokuvassa mukana olevan kappaleen, jonka tekemisessä hän oli aikoinaan mukana. Pattinson kutsui kokemusta oudoksi. Samassa lehdistötilaisuudessa hän kertoi ettei ole vielä lukenut tulevien Twilight-elokuvien käsikirjoituksia ja kuulleensa sen sisällöstä vasta vain huhuja.