Käärme aiheutti kaaoksen Salma Hayekin haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Taannoin jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox kertoi haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Nyt Salma on säikähtänyt toden teolla kesken televisiohaastattelun.

Edellisen kerran Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Tällä kertaa hän on ollut markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-ohjelman televisiohaastattelussa, kun studion lattialle luikerteli yllättäen käärme. Salma kauhistui matelijaa toden teolla ja nousi seisomaan tuolin käsinojan (!) päälle. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Salma Hayek poseerasi Cannesin elokuvajuhlien päättäjäisjuhlissa seksikkäässä asussa. Salma oli pukeutunut julkkisjuhlien punaiselle matolle vaaleanpunaiseen iltapukuun, jonka etumus oli selvästi keskimääräistä antavampi varsinkin yläperspektiivistä kuvattuna. Katso kuvat tästä.