Twilight-Kristen haluaa naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien päätähti Kristen Stewart seurustelee nykyisin mitä ilmeisimmin vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Pariskunta ei ole kuitenkaan julkisuudessa juuri suhdettaan kommentoinut.

Nyt Kristen Stewart on kertonut lehtihaastattelussa haluavansa naimisiin. Hänen vanhempiensa pitkä ja onnellinen avioliitto on ollut hänelle esikuvana. Aivan vielä hän ei kuitenkaan aio alttarille astella.

– En ole vielä valmis menemään naimisiin, mutta minulla on upea perhe ja haluan varmasti mennä naimisiin jonain päivänä. Minä uskon avioliittoon, Kristen kertoi Hello-lehdelle.

Samassa lehdistötilaisuudessa Robert Pattinson oli hieman avoimempi ja kommentoi hieman hänen ja Kristenin suhdetta. Robertin mukaan Kristen on paljon häntä spontaanimpi ihminen, kun hän itse puolestaan haluaa pohtia asioita tarkkaan.