Bam Margera pääsi teho-osastolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositusta Jackass-televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut amerikkalainen hurjapää Bam Margera on nähty jo pidemmän aikaa myös omassa ohjelmassaan. Kerroimme äskettäin kuinka suomalaisen HIM-yhtyeen suureksi faniksi tunnustautuva tähti pahoinpideltiin rajusti.

Bam Margera joutui lauantaina naisen pahoinpitelemäksi, kun nainen löi häntä pesäpallomailalla takaraivoon tappelun seurauksena Bamin The Note -baarin edustalla West Chesterissä. Nainen saatiin kiinni ja pidätettiin. Bam sen sijaan kiidätettiin sairaalaan.

Nyt Bam Margera on kuitenkin päässyt sairaalasta, jossa häntä hoidettiin TMZ-julkaisun mukaan teho-osastolla. Tähden kollega Steve-O vahvisti Margeran päässeen kotihoitoon. Lehti on julkaissut myös kuvan, jossa Margeraa kuljetetaan sairaalaan. Katso kuva tästä.