Brittany Murphyn kuolleella miehellä uskomaton salaisuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime jouluna menehtyneen näyttelijä Brittany Murphyn aviomies Simon Monjack löydettiin taannoin kuolleena asunnostaan Hollywood Hillsin alueella. Löydön teki Murphyn äiti Sharon, joka löysi aikoinaan myös tyttärensä ruumiin samasta talosta.

Nyt aviomiehen elämästä on tullut julkisuuteen asioita, joista ei tähän mennessä ole ollut tietoa. Simon Monjackilla oli nimittäin kaksi salattua lasta, joista edes Brittany ja tämän perhe eivät tienneet mitään, TMZ uutisoi. Asia paljastui kun Simonin tietokonetta tutkittiin hänen kuolemansa jälkeen. Viranomaisten mukaan hänellä oli tytär toisen naisen kanssa ja poika toisen naisen kanssa.

Monjackin lopullinen kuolinsyy on vielä selvittämättä, mutta lehtitietojen mukaan se on todennäköisesti ollut lääkkeiden yliannostus, sillä ensihoitajien saapuessa Monjackin yöpöydällä oli useita lääkepurkkeja, joista osa oli tyhjiä.