Halle Berryn sporttinen vartalo käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Hollywoodissa uutisoitiin kuinka suosikkinäyttelijä Halle Berry oli eronnut miesystävästään, mallina toimivasta kanadalaisesta Gabriel Aubrystä jo kuukausia sitten. Sittemmin Halle suuntasi nauttimaan sinkkupäivistään Miamiin.

43-vuotias Halle Berry halusi erota miesystävästään kaikessa hiljaisuudessa ja mahdollisimman sovussa heidän kaksivuotiaan yhteisen tyttärensä, Nahlan, takia. Lomallaan hän oli kuitenkin jättänyt pienokaisensa muiden hoiviin. Sittemmin Halle on kuvattu muutamaan otteeseen myös bikineissä. Tällä kertaa hänet nähdään shoppailemassa varsin sporttisessa asussa. Katso kuvat tästä.

Lehtitietojen mukaan Halle ja Gabriel ovat erostaan huolimatta edelleen hyvissä väleissä keskenään. Oscar-voittaja ja mallimies ehtivät olla yhdessä neljän ja puolen vuoden ajan. Halle Berryllä oli jo aiemmin takanaan kaksi avioeroa.