Heidi palkkasi yksityisetsivän miehensä perään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä The Hills -realityohjelmasta ja lukuisista kauneusleikkauksista tunnettu realitytähti Heidi Montag on ollut viime aikoina otsikoissa avioeronsa merkeissä. Sitä epäillään nimittäin mainostempuksi. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtunut jälleen uusi käänne.

Heidin kerrotaan nimittäin palkanneen tulevan ex-miehensä Spencer Prattin kannoille yksityisetsivän, jonka on määrä selvittää miehen rahankäyttöä. Heidin mukaan Spencer on nimittäin käyttänyt kaikessa hiljaisuudessa suuria määriä rahaa. Yksityisetsivän palkkaamisen uskotaan olevan keino vakuuttaa epäilijät avioeron todellisuudesta ja samalla selvittää Heidin epäilyksiä siitä että mies käyttäisi rahoja toiseen naiseen.

Pariskunnalla on yhteinen pankkitili, josta Spencer on vaimonsa tietämättä nostanut suuria summia. Rahat ovat kuitenkin olleet pääasiassa Heidin ansaitsemia. Todelliseen avioeroon viittaa myös se, että Heidi jätti toissa viikolla viralliset avioeropaperit oikeuteen.