Jennifer Love Hewittin etumus pullisteli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt paljasti taannoin eronsa taustoja. Hän liittyi samalla niiden julkkisnaisten joukkoon, joiden miehet ovat pettäneet heitä rakastajattarien kanssa. 31-vuotias Jennifer Love Hewitt ei ollut vielä ehtinyt naimisiin saakka.

Viime aikoina monissa julkkisjuhlissa rohkeissakin asuissa poseerannut Jennifer on huhujen mukaan parhaillaan vahva ehdokas Wonder Woman -elokuvan päärooliin mikäli elokuva tehdään. Nyt Hewitt on poseerannut yläosastaan varsin näyttävässä iltapuvussa E! -viihdekanavan juhlissa. Katso kuvat tästä.

Aavekuiskaaja-suosikkisarjan naistähti Jennifer Love Hewitt kertoi aiemmin lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja esitellyt vartaloaan useita kertoja bikineissä. Viime vuonna Jennifer kuvattiin esimerkiksi Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.