Kaivuri-Jukka tapasi Petri Nygårdin – sai kondomeja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook-vedonlyönnin seurauksena Hangosta Kuusamoon minikaivurilla parhaillaan yli tuhannen kilometrin matkaa ajava muuramelainen Jukka Mutanen on kokenut kävelyvauhtia etenevällä reissullaan jo monenlaista. Samalla hänestä itsestään on tullut julkkis.

Verkossa monin tavoin matkansa etenemisestä raportoiva Kaivuri-Jukka Mutanen tapasi reissullaan yllättäen myös kotimaisen rääväsuuräppäri Petri Nygårdin. Artisti tiimeineen oli keikkamatkalla, kun he ajoivat Mutasen ohi ja päättivät pysäyttää miehen fanikuviin.

Tapaamisen voi nähdä tältä videolta tästä ajassa 24:30 alkaen. Kaivuri-Mutanen ja Petri Nygård poseerasivat yhdessä fanikuvissa ja Mutanen haastatteli Nygårdia. Samalla hiphop-artisti lahjoitti Mutaselle yllätysvierailulla Onko sulla pokkaa? -paidan ja kondomeja. Mutasen matka alkoi 1. kesäkuuta Hangon torilta ja perillä Kuusamossa on määrä olla juhannuksena 26. kesäkuuta. Eiliseen iltaan mennessä matka oli edennyt Hirvaskankaalle saakka.