Miley Cyrusin tekaistu paljastuskuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet nuoret ja peräti teini-ikäisetkin naistähdet ovat viime vuosina poseeranneet alastonkuvissa, jotka ovat lopulta päätyneet myös julkisuuteen. Tällaisia kaunottaria ovat muiden muassa Vanessa Hudgens ja Ashley Greene.

Myös 17-vuotias Miley Cyrus on poseerannut parin viime vuoden aikana rohkeissakin valokuvissa, mutta ei kuitenkaan alastomana. Nyt verkossa leviää kuitenkin valokuva, jossa hänet nähdään ilman alushousuja nousemassa autosta valkoisessa läpinäkyvässä asussa.

Julkkisbloggari Perez Hilton on nyt julkaissut myös linkin tähän kuvaan, joka on kuitenkin sittemmin jo poistettu. Laittomaksi epäilty kuva oli kuitenkin ehtinyt levitä monille muille verkkosivuille. Kuva oli kuitenkin mitä ilmeisimmin tekaistu, sillä monien kuvaa tarkastelleiden mukaan vartalo nähdään kuvassa lähes mahdottomassa asennossa.