Saunassa rokkasi 23 000 ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Järjestyksessään seitsemäs Sauna Open Air -festivaali juhlittiin Tampereella viime viikolla. Lauantaina päättynyt kolmipäivinen raskaan musiikin iloittelu keräsi paikalle Tampereen Eteläpuistoon yhteensä 23.000 korvaparia nauttimaan yhteensä 22 yhtyeen esityksistä.

Pääesiintyjänä nähtiin legendaarinen KISS, jonka visuaalisuus ylsi perinteisten maskien lisäksi lavarekvisiittaan, jonka yhtye oli uusinut uudelle Sonic Boom -kiertueelleen. Biisilista käsitti bändin takuuvarmat hitit sekä harvemmin livenä kuultuja raitoja. Niiden lisäksi pyrotekniikka, tuli ja savu sinetöivät lavashow’n.

Saunan antia olivat KISS-yhtyeen lisäksi myös muiden muassa Steel Panther, 80-luvun lopusta asti heavymetallia takonut Danzig, Anvil, metallitähdistä koottu HAIL! ja suomalaiset The 69 Eyes, Tarot, Doom Unit, Stam1na ja Amorphis. Sauna Open Air -löylyt heitetään ensi vuonna 9. – 11. kesäkuuta 2011.