Missä ovat Scarlett Johanssonin uhkeat muodot?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson nähdään parhaillaan pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hän tähdittää Iron Man -elokuvan jatko-osaa. Viime viikolla hän nousi otsikoihin kahdestakin syystä; suudeltuaan gaalassa Sandra Bullockin kanssa ja kadotettuaan maineikkaat muotonsa.

Viime kuussa Scarlett Johansson poseerasi Mango-vaatemerkin mainoskuvissa ja W-lehden kannessa. Kuvat aiheuttivat hämmennystä, koska niissä näyttelijäkaunotar vaikutti olevan ainakin kymmenen vuotta todellista nuorempi. Viime päivinä hän on kuitenkin aiheuttanut hämmennystä poseeraamalla julkkisjuhlissa aikaisempaa muodottomampana. Katso kuvat tästä.

Ennen Iron Man 2 -ensi-iltaa Scarlett Johansson keskittyi muutaman kuukauden ajan teatterin lavalla näyttelemiseen New Yorkin Broadwaylla. Siellä hän on tähdittänyt A View From The Bridge -näytelmää yhdessä Liev Schreiberin kanssa.