Talent-ohjelma menettämässä tähtituomarinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituin kykyjenetsintäohjelma Britain’s Got Talent on menettämässä yhden tähtituomareistaan, kun Piers Morgan aikoo keskittyä jatkossa televisiouraan Britannian sijaan Yhdysvalloissa. Siten hän seuraa kollegansa Simon Cowellin jalanjälkiä toiselle puolen Atlanttia.

Piers Morganin tavoitteena on keskittyä jatkossa tuomaroimaan America’s Got Talent -ohjelmaa, mutta suunnitelman toteutuessa hän ei ehtisi enää tuomaroida samaa ohjelmaa Britanniassa. Lisäksi hänen kerrotaan neuvotelleen CNN-uutiskanavan kanssa omasta chat-ohjelmasta.

Joidenkin vielä vahvistamattomien huhujen mukaan Piers Morgan olisi mahdollisesti korvaamassa maailmankuulun Larry Kingin tämän jäädessä eläkkeelle. King on juontanut ohjelmaansa jo 25 vuoden ajan, mutta viime aikoina ohjelman suosio on laskenut huomattavasti. Kanavan kerrotaan tarjonneen Morganille noin 7 miljoonan euron sopimusta.