Ashley Greene räjäyttää nörttien tajunnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suosimien Twilight-elokuvien ja taannoisten alastonkuviensa merkeissä uudeksi supertähdeksi noussut Ashley Greene on parhaillaan vahva ehdokas Scream-elokuvien neljännen osan naispääosaan. Nyt hän on päässyt keikistelemään nörttilehdessä.

Alastomanakin useita kertoja muiden muassa bodypaint-kuvissa poseerannut kaunotar poseeraa parhaillaan elektroniikka-alaan ja sen uutuuksiin kauniiden naisten lisäksi keskittyneen italialaisen Jack-lehden kannessa ja sisäsivuilla lähes täysissä pukeissa. Katso kuvat tästä. Hänen lisäkseen lehti esittelee muiden muassa tuoreimpia kameroita, GPS-laitteita ja Applen iPadin.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.

Ashley Greene Jack Cover