Charlie Sheenin auto löydetty murskautuneena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen on ollut viime aikoina vaikeuksissa lain kanssa pahoinpideltyään vaimonsa viime jouluna. Nyt hänen autonsa on löydetty jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä varastettuna ja murskautuneena.

Viranomaiset kertoivat asiasta ensimmäisenä uutisoineelle The Insider -julkaisulle, että näyttelijä oli ilmeisesti tälläkin kerralla jättänyt avaimensa autoon, joka sen jälkeen varastettiin hänen kotipihastaan. Edellisen kerran samanlainen tapahtumasarja nähtiin vain neljä kuukautta sitten lähes samassa paikassa. Nyt auto löydettiin kolaroituna vain puolitoista kilometriä edellisestä tapahtumapaikasta.

Julkaisun mukaan Sheen kertoi poliisille huomanneensa autonsa viimeisen kerran kotipihallaan noin neljältä iltapäivällä. Hän ei tiennyt autonsa varastamisesta ennen kuin poliisit tulivat ilmoittamaan hänelle murskautuneena löydetystä ajopelistä. TMZ-julkaisun mukaan poliisit olivat auton omistajan nimen kuultuaan vitsailleet, että salama ei voisi iskeä kahta kertaa samaan paikkaan. Samasta syystä tapausta tutkitaankin nyt edellistä tarkemmin

Kaksi miljoonaa dollaria jaksolta Miehen puolikkaat -televisiosarjasta nykyisin tienaava tähti tuomittiin äskettäin kuukaudeksi vankilaan vaimonsa pahoinpitelystä.