Crysis 2 julkaistaan 3D-pelinä: ”Valtava loikka vuorovaikutteisessa viihteessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmiulotteisuus on tehnyt viime aikoina kovaa nousua elokuvamarkkinoilla, ja nyt perinteiseen tapaansa pelimaailma seuraa samalla polulla.

Eilen illalla Crysis-pelisarjan kehittäjä Crytek Gmbh ilmoitti, että sarjan toinen osa Crysis 2 julkaistaan stereoskooppisena 3D-pelinä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle. Se toimintapeli tulee olemaan ensimmäinen ison budjetin useammalla laitealustalla julkaistu peli, joka hyödyntää täysin 3D-ominaisuuksia.

– Me Crytekilla pyrimme viemään teknologian aina uudelle tasolle. 3D-vallankumouksen saavuttaessa elokuvateatterit ja televisiot, olemme innoissamme tuodessamme Crysis 2:n 3D:hen. Crysis 2 on ensimmäinen suuri toimintapeli, joka on saatavilla todellisena stereoskooppisena 3D-kokemuksena, Crytekin toimitusjohtaja Cevat Yerli kertoi.

– 3D-kokemus on valtava loikka vuorovaikutteisessa viihteessä. Verrattuna samaan tarinaan ja toimintaan kaksiulotteisena, 3D-versio lisää yhden ulottuvuuden lisää toiminnan intensiteettiin ja mukaansatempaavuuteen, hän lisäsi.