Jessica Alban rintava asu hämmentää – katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian pitkästä aikaa valkokankaalla, kun hänen uusi The Killer Inside Me -elokuva saa ensi-iltansa. Pitkän äitiyslomansa jälkeen taas töihin palannut kaunotar ei ole kuitenkaan onnistunut poseeraamaan julkisuudessa aivan yhtä edukseen kuin aiemmin.

Nyt Jessica Alba on käväissyt kertomassa kuulumisiaan ja markkinoimassa uutta elokuvaansa myös Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Maailman seksikkäimpien naisten listan kärkipäähän aiemmin listattu neitokainen nähtiin ohjelmassa perin erikoisessa asussa, joka korosti erityisesti hänen rintojaan. Katso kuva tästä ja video tästä.

Viime viikolla kerroimme kuinka Jessica Alba tullaan hakkaamaan seuraavassa elokuvassaan tunnistamattomaksi. Hän paljasti, että jopa omat työtoverit välttelivät häntä ettei heidän tarvinnut nähdä ”hakattua” Jessicaa pelottavassa maskissa.