Megan Fox oli pyörtyä huipputiukassa korsetissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-leffojen myötä supertähdeksi noussut Megan Fox äänestettiin useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Pian hänet nähdään samannmiseen sarjakuvaan perustuvan Jonah Hex -elokuvan naispääosassa varsin tiukoissa lännenvaatteissa.

24-vuotias Megan Fox on nyt paljastanut pitäneensä kuvauksissa vain 18 tuuman kokoista korsettia, jonka tiukkuus toi haasteita sekä hänelle että kuvausryhmälle. 18. kesäkuuta ensi-iltansa saavassa elokuvassa Megan nähdäänkin tässä minikokoisessa korsetissa varsin uhkeana. Katso kuvat tästä.

– Se oli pieni. Saimme sen kiristettyä peräti 18 tuumaiseksi. Toimintakohtauksissa jouduimme kuitenkin löysäämään sitä, koska kaikki pelkäsivät että olisin muuten pyörtynyt. Minun piti pitää sitä koko päivä ja kun otin sen päivän päätteeksi pois, se jätti syvät jäljet korsetin kohdalle. Jäljet pysyivät näkyvissä jopa 24 tunnin ajan, Megan Fox kertoi MTV-uutisille.