Megan Fox Tuksun ”valloituksesta”: Rakastan häntä todella paljon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen kertoi valloittaneensa amerikkalaisen näyttelijän, Mickey Rourken, siinä määrin että tämä lähettelisi Tuksulle Suomeen tekstiviestejä. Pian Rourke nähdään valkokankaalla yhdessä Megan Foxin kanssa.

Jonah Hex -elokuvassa pian nähtävä Megan Fox ja Rourke ystävystyivät yhteisen Passion Play -elokuvansa kuvauksissa. Leffassa Rourken hahmo pelastaa Foxin hahmon roistojoukolta. Megan on nyt kommentoinut karismaattista vastanäyttelijäänsä ja ihmetellyt positiivisissa merkeissä tämän luonteenpiirteitä. Venäläisen Anastasia Makarenko -mallikaunottaren kanssa nykyisin seurusteleva 57-vuotias Rourke on Hollywood-kaunottaren mukaan aito ja mukava.

– Mickey on todella kaunis ja upea ihminen. Hän on niin aito, mukava ja lahjakas. Rakastan häntä todella paljon. Sanon hänelle koko ajan että hänen tulisi hankkia lapsia, koska minusta hänestä tulisi mahtava isä. Toivon, että hän saisi niitä pian, Megan Fox kertoi MTV-kanavan haastattelussa.