Tämä sinetöi Huippumalli-Jennan voiton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen huippumalli haussa -ohjelman kolmas tuotantokausi päättyi eilen. Voittoon selviytyi lopulta porvoolainen 19-vuotias Jenna Kuokkanen, joka oli koko tuotantokauden ajan tuomariston suosikki. Finaalissa hänen kanssaan olivat niin ikään hienosti menestyneet Tiia ja Saara.

Finaalikolmikko vaikutti lopputuloksen julkistamiseen saakka hyvin tasaväkiseltä, joten viimeisen tehtävän kuvalla lienee ollut merkittävä osuus Jennan voitolle. Finaalissa kolmikko nähtiin myös catwalkilla. Viihdelehti Staran muotibloggaaja Vesa Silver oli mukana ohjelman tuotantotiimissä, ja hän on nyt julkaissut suositussa Silver-blogissaan Jennan viimeisen kilpailukuvan. Katso kuva tästä.

Suomen Huippumalli haussa -sarjaa on nähty nyt kolmen tuotantokauden ajan. Ensimmäinen kausi käynnistyi vuonna 2008. Ensimmäisen tuotantokauden voitti Ani Alitalo ja toisen tuotantokauden Nanna Grundfeldt. Tuomareina kilpailussa toimivat Anne Kukkohovi, Saimi Hoyer ja Sakari Majantie.