Tulossa tuskainen kesä: Festareita ja konsertteja peruttiin jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tuleva kesä tulee olemaan yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä, jos mittarina käytetään ohjelmatarjonnan määrää kulttuurin ja viihteen saralla. Suomessa nähdään festareiden lisäksi lukuisia jättikonsertteja, mutta kaikkiin ei riitä enää katsojia.

Festaritarjonta on nopeassa kasvussa, mutta kaikille tulokkaille ei riitä kävijöitä. Viimeksi tänään on jälleen peruttu yksi kotimainen uusi festivaali ja yksi suurkonsertti. Peruuntunut festivaali on Tampereelle suunniteltu Little Big Fest, joka oli määrä juhlia heinäkuussa. Heikko lipunmyynti pakotti järjestäjät kuitenkin viheltämään pelin poikki ja perumaan koko tapahtuman.

– Koska ennakkolipunmyynti ei ole vastannut tavoitetta ja suuremmillakin tapahtumilla on ollut vaikeuksia, päätin laittaa tässä vaiheessa homman jäihin. Ei tullut ainakaan Frostbite! kommentoi järjestäjä Emmi Nuorgam tapahtuman peruuntumista.

Myös tunnettu promoottori Kalle Keskinen yhtiöineen joutui nyt Kauppalehden mukaan perumaan Joensuuhun kaavaillun Deep Purplen konsertin heikon lipunmyynnin takia. Vain muutama päivä sitten hän ilmoitti The Beach Boys -yhtyeen keikan peruuntumisesta samasta syystä.