Bam Margeralle aivoverenvuoto: ”Makasin verilammikossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Jackass-televisiosarjasta ja -elokuvasta tuttu Bam Margera kiidätettiin sairaalaan ja siellä teho-osastolle hänen jouduttuaan naisen pahoinpitelemäksi. Parin päivän kuluttua Bam pääsi sairaalasta ja on nyt itse valottanut tapahtumia. Tilanne oli vakavampi kuin ensin luultiin.

– Se oli hullu nainen, joka asuu baarini yhteydessä. Hän on lyönyt minua aiemminkin kasvoihin ja uhannut tappaa minut kahdesti ja vaimoni ilman syytä ja yrittänyt polttaa koko paikan. Nyt hän löi minua pesäpallomailalla takaraivoon hiivittyäni ensin taakseni. Maatessani verilammikossa tiellä ja hän soitti hätänumeroon ja kertoi jonkun jääneen auton alle, Bam kertoi TMZ-julkaisun haastattelussa.

Bam kertoi että hänellä on päässään 17 niittiä, joilla haava pysyy tällä hetkellä kiinni. Pahoinpitely vaikuttaa samalla myös Jackass-sarjan uusiin kuvauksiin, joissa tuotantotiimi joutuu nyt tekemään muutoksia suunnitelmiin.

– Minulla oli sisäinen verenvuoto aivoissani kahden päivän ajan eikä minua siksi päästetty sairaalasta, vaikka meidän piti kuvata ohjelmaa. Minun oli määrä saada iskuja päähäni kuvauksissa, mutta nyt niin ei voida tehdä. Meidän piti kuvata nyrkiniskuja kasvoihin suurnopeuskameralla.