Hollywood-tähden avioero varmistui – miljoonasopimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monenlaisissa henkilökohtaisissa ongelmissa viime aikoina rypenyt Hollywood-tähti Charlie Sheen tuomittiin äskettäin kuukaudeksi vankeuteen vaimonsa pahoinpitelystä. Nyt pariskunnan avioero on varmistunut, ja se tulee näyttelijälle kalliiksi.

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen ja hänen tuleva ex-vaimonsa Brooke Mueller allekirjoittivat tänään avioeropaperinsa, TMZ uutisoi. Huhut avioerosta ovat velloneet siitä saakka kun Sheen pidätettiin Muellerin pahoinpitelystä viime jouluna perheen lomaillesa Aspenissa.

Viihdelehden saamien tietojen mukaan erosopimus on peräti 41-sivuinen. Siinä pari sopi lastensa yhteishuoltajuudesta. Sheen saa lapset kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi vaimo saa 55.000 dollarin elatusmaksun kuukaudessa. Sopimuksen mukaan elatusapu ei saa olla pienempi kuin mitä Sheen maksaa toiselle ex-vaimolleen Denise Richardsille. Pariskunnan asunto jää Sheenille, mutta hän maksaa vaimonsa osuudesta miljoonan.