Idols-Wellu rockbändin laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Idols-ohjelman neljännellä tuotantokaudella esiintynyt Wellu Rowaltz on soolouransa lisäksi ollut mukana useammissakin rockyhtyeissä. 14-vuotiaana uransa aloittanut laulaja muistetaan kuitenkin parhaiten televisiokisailusta.

Viime vuonna Wellu Rowaltz julkaisi esikoisalbuminsa Perfect Lies. Viihdelehti Staran blogi Chaos Tube tapasi miehen viikonloppuna Kivenlahti Rockissa ja tiedusteli hänen kuulumisiaan. Wellu esitteli seitsemänkuukautisen poikansa (katso kuva tästä) ja kertoi ottaneensa kiinnityksen rockyhtyeen laulajaksi.

– Otin pestin Circus Undergroundin laulajaksi tossa pari viikkoa sitten. Ollaan treenattu hurjasti, kolmekin kertaa viikossa ja uusia biisejä tehdään myös. Teen truba-keikkaa koko ajan, melkein joka viikonloppu on buukattu jo pitkälle syksyyn, Wellu kertoi Staran blogille ja kertoi tekevänsä samalla myös omaa albumiaan.

– Oman levyn alustukset on aloitettu, ei ihan vielä kesällä varmaan ruveta äänittämään, mut alku syksystä sitten. Tämän vuoden aikana pitäisi olla purkissa.