Jennifer Love Hewitt jättämässä elokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Love Hewitt ei ole viime vuosina saanut osakseen kovinkaan merkittäviä päärooleja valkokankaalla, ja television puolella hänen Aavekuiskaaja-sarjansa lakkautettiin äskettäin. Päätös jätti Jenniferin työttömäksi.

The List -televisioelokuvassa pian nähtävä kaunotar on nyt ilmoittanut uusista suunnitelmistaan. Hän aikoo nimittäin jättää sekä television että elokuvat ainakin toistaiseksi ja suunnata teatteriin. Samalla hän pääsee testaamaan laulu- ja tanssitaitojaan elävän yleisön eteen Broadwayn lavoille.

– Suunnittelen Broadway-uran tekemistä. Olisi hauskaa päästä laulamaan ja tanssimaan, Jennifer Love Hewitt kertoi E! Onlinelle.

Äskettäin Jennifer kertoi Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa varsin avoimesti alapäänsä erikoisesta koristelusta ja siitä kuinka se kimaltelee kuin discopallo. Viime kesänä Hewitt kertoi lehtihaastattelussa katuvansa sitä ettei nakuillut enempää nuorempana, sillä hänellä oli mielestään tuolloin upea vartalo, jota olisi kelvannut esitellä. Sittemmin kaunotar on kuitenkin ottanut vahinkoa takaisin ja poseerannut lähes viikoittain bikineissä ja nyt lisäksi myös televisiossa. Keväällä Jennifer kuvattiin Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä.