Kary Perry selittelee Lady Gagan haukkumistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka poptähti Katy Perry haukkui kollegansa Lady Gagan uuden Alejandro-musiikkivideon todeten, että jumalanpilkan käyttäminen musiikkivideossa on kuin koomikon pieruvitsi. Nyt Perry on yrittänyt korjata kommenttiaan.

Katy Perry kirjoitti kommenttinsa Twitter-blogiinsa, joten se ei välttämättä ollut kovinkaan harkittu. Osaltaan kommenttiin vaikutti mahdollisesti myös se että Perryn isä on pappi. Nyt poptähti on ilmoittanut arvostavansa Lady Gagan uskonnollista näkemystä huolimatta siitä, että se poikkeaa hänen omasta näkemyksestään.

– Viime aikoina olen nähnyt juttuja, jotka ovat sellaisia että itse en olisi niitä tehnyt. Tiedättehän esimerkiksi sellaisia, joissa Madonna oli ristillä. Ihmiset sanovat minua tekopyhäksi ihmiseksi ja ihmettelevät miksi voin sanoa noin ja silti laulaa I Kissed A Girl -kappalettani. Seksuaalisuus ja uskonnollisuus ovat kuitenkin kaksi täysin eri asiaa. Ne kiinnostavat ihmisiä kun ne laitetaan yhteen, Kary Perry kirjoitti ja korosti olevansa Lady Gagan fani.