Reality-Kimin pelätään viettelevän 16-vuotiaan teinitähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva 16-vuotias Justin Bieber on useaan otteeseen kertonut, että hänen naisihanteensa on 29-vuotias realityjulkkis Kim Kardashian. Alunperin lähinnä muhkeasta takapuolestaan tunnettu Kardashian on sittemmin valloittanut Bieberin sydämen.

Justin Bieber ja Kim Kardashian on bongattu jo useita kertoja viettämässä aikaa yhdessä peräti 13 vuoden ikäerostaan huolimatta. Viimeksi pari päivää sitten viihdelehdissä julkaistiin kuvia, joissa muodokas Kim ja teinitähti olivat yhdessä kävelyllä rannalla.

Molemmat ovat kertoneet julkisesti olevansa vain ystäviä, mutta nyt myös Justinin taustavoimat ovat huolestuneet tilanteesta ja People-lehden mukaan he ovat huolestuneita siitä että Kardashian viettelee heidän suojattinsa. Julkkistähtien välinen suhde lienee lähes mahdottomuus, mutta taustavoimat haluavat ottaa keikki mahdollisuudet huomioon. Siksi Bieberin väki yrittääkin pitää Kim Kardashianin mahdollisimman kaukana Justinista. Nuoren tähden nuoret fanit ovat jo suivaantuneet tilanteesta.