Megan Fox menossa naimisiin! Sormus hukkui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox on jälleen kihlautunut pitkäaikaisen on-off -poikaystävänsä, näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa. Kihlaus on julkkisparille jo toinen.

Us Weekly uutisoi tänään, että Beverly Hills 90210 -sarjan tähti ja Transformers-kaunotar kihlautuivat uudelleen 1. kesäkuuta, kun Green kosi Foxia. Pariskunta ehti taannoin jo ilmoittaa lopettaneensa seurustelun, mutta suhde lämpeni huomattavasti kevään aikana.

Silminnäkijöiden mukaan Megan oli hyppinyt ilosta Brianin pyytäessä häntä uudelleen vaimokseen Four Seasons Hualalai -hotellin rannalla. Lehden mukaan pariskunta onnistui kuitenkin jossain vaiheessa hukkaamaan Meganin sormuksen. Suuri joukko hotellin henkilökuntaa etsi sormusta hiekasta pian kihlauksen jälkeen. Excalibur-jalokiviliikkeestä hankittu kahden karaatin timanttisormus pysyi kadoksissa.