Nicole Scherzingerin lateksipeppu tyrmää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täysin uuden kokoonpanonsa tässä kuussa esitelleen Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnettu Nicole Scherzinger oli kevään ajan mukana Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa Yhdysvalloissa. Hän oli kisan ennakkosuosikki, ja tumman kaunottaren menestys jatkui loppuun saakka.

Formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva julkkiskaunotar nähdään nyt keikistelemässä kameran edessä kireisiin mustiin lateksihousuihin pukeutuneena muiden muassa takaperspektiivistä käsin. Mukana on myös kuvia kaunottaresta muiden muassa alusvaatteisillaan. Katso kuvat tästä.

Nicole Scherzingerin luotsaama Pussycat Dolls -popryhmä oli pitkään kriisissä, kun muiden jäsenten mielestä Nicole otti itselleen tanssiryhmässä liian suuren roolin. Tästä syystä ryhmä kärsi vakavasta jäsenkadosta, ja toukokuun lopussa Nicole esitteli kokonaan uuden kokoonpanon. Nykyisin hän on laulavan tanssiryhmänsä ainoa alkuperäisjäsen.