Paris Hilton jätti rintaliivinsä kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on seurannut lukuisten muiden julkkiskaunotarten mallia ja suunnannut kaupungille ilman rintaliivejä. Viime aikoina monet naispuoliset supertähdet ovat ottaneet tavaksi jättää rintaliivit kotiin ja pukeutua ohuisiin paitoihin.

Nyt Paris Hilton on vuorostaan kuvattu Beverly Hillsissä samanlaisessa asussa, mutta muuten varsin bisneshenkisissä tunnelmissa. Ilmeisesti julkkistähti oli jättänyt myös läppärilaukun kotiin, sillä hän kantoi tietokonettaan sylissä. Katso kuvat tästä.

Merkillepantavaa kuvassa oli kuitenkin se, että hänellä oli kädessään kännykkänsä. Eilen hän nimittäin ilmoitti Twitter-blogissaan hukanneensa puhelimensa ja sen mukaan kymmenien supertähtien yksityiset yhteystiedot. Nyt puhelin näyttää löytyneen, tai ainakin edellisen tilalle on hankittu uusi.