Pukisitko sinä lemmikkisi tällaiseen kesäasuun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lemmikkikoirien yllä nähdään vaatteita lähinnä talvipakkasella ja vesisateella. Erityisesti Yhdysvalloissa lemmikkien pukeminen on kuitenkin ollut jo pitkään aivan toisella tasolla kuin täällä.

Rapakon takana koirien ulkonäköön tuhlataan moninkertaisesti enemmän kuin Suomessa, ja siellä myös eläinten pukeminen on suhteellisen normaalia. Alkaneen kesän kunniaksi amerikkalainen verkkosivusto on nyt julkaissut kuvakoosteen, jossa nähdään sankka joukko nelijalkaista puettuna havaijipaitoihin.

Katso kuvat tästä. Ihmisen parhaan ystävän tyylikkyydestä voidaan olla montaa mieltä, mikäli hurtalla tai kissalla on yllään havaijipaita ja vielä aurinkolasit. Joidenkin lemmikinomistajien mielestä se näyttää mahdollisesti kuitenkin tyylikkäältä.