Sophie Turner kuin elävä Barbie

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kengurumaasta on viime vuosina tullut viihdemaailmaan useita mallikaunottaria, joista osa on noussut huippumallien A-sarjaan. Yksi kengurumaan neitokaisista on Sophie Turner, joka ei ole vielä lyönyt itseään varsinaisesti läpi kansainvälisillä markkinoilla. Nyt neitokainen nähdään kuitenkin näyttävissä kuvissa.

Urallaan monessa mukana ollut Sophie Turner on nyt bongattu näyttävänä shoppailemassa Beverly Hillsissä. Kuvissa muodokas neitokainen ei kuitenkaan näytä olevan aivan parhaimmillaan eikä luonnollisimmillaan, sillä hän muistuttaa kuvassa lähinnä Barbie-nukkea. Katso kuvat tästä.

26-vuotias australialainen Sophie Turner on tullut kotimaassaan tunnetuksi näyttelijänä ja huippumallina, joka teki läpimurtonsa australialaisen Search for a Supermodel -realitysarjan kilpailijana. Ohjelman myötä hänestä tuli kotimaassaan superjulkkis, ja parhaillaan hän on tekemässä itseään tunnetuksi myös muualla maailmassa. Malliuralle Sophie päätyi jo 14-vuotiaana, kun hänet löydettiin uimapukumallikilpaan adelainelaiselta uimarannalta ja hän voitti kisan. Vuonna 1997 hän voitti myös Miss Beach -kilpailun.